Forum: Dona Activa

Què és "Dona Activa"?

L’associació Fòrum Dona Activa neix com a associació dedicada a facilitar, garantir i acompanyar a  en el procés d’inserció SOCIAL, laboral i fomentant l’emprenedoria a traves de les micro-empreses o l’autocupació, a totes les dones i especialment a aquelles que estroben en situació de major vulnerabilitat, prenent com a base el seu creixement personal per ajudar-les a desenvolupar les seves competències professionals amb plenitud i consciència. i el foment de valors desde la perspectiva de gènere  i proporcionant eines i metodologies i activitats que faran possible l’èxit  de les seves idees de negoci.

Programes

Comptem amb diferents programes creats segons les teves necessitats, en els quals et oferirem el suport que requereixis per aconseguir la teva meta.

Programes d’emprenedoria:

 

Programes d’inserció:

Serveis
  • DONA ACTIVA té com a objectius facilitar la incorporació de les dones al mercat laboral i fomentar la igualtat d’oportunitats de les dones en l’àmbit social i laboral mitjançant la formació i la integració. El foment, la promoció i el suport de tot tipus d’iniciatives de reforç de la participació i la presència de la dona dins el món empresarial i social. Crear xarxes d’informació i cooperació entre les entitats que treballen amb les mateixes finalitats.​

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now